Krympeplast på båt gir en solid og sikker vinterlagring som holder når høst- og vinterstormene herjer.

Coverworks tilbyr tildekking med krympeplast av alle størrelser båt på en trygg og profesjonell måte. Enten du har båten for vinteropplag hjemme i hagen, for båtopplag på marina eller liggende på vannet kan vi tilby tildekking med krympeplast for opplag og lagring.

I tillegg tilbyr vi å bygge inn båter og fartøy som skal renoveres eller bygges om. Avhengig av arbeidets omfang og tidsperspektiv finner vi frem til en hensiktsmessig tildekking som gjør at arbeid på båten kan utføres rasjonellt og effektivt uten hinder av vær og vind. Krympeplasten gir en sikker og økonomisk gunstig arbeidshall som kan stå i flere år hvis nødvendig.

Sikkert vinteropplag med krympeplast på båt.    

Krympeplast gir en solid og god tildekking som gir båteier minimalt tilsyn. Den sitter som "støpt" rundt båten og vil ikke løsne, blafre eller revne. En båt dekkes normalt med en premium krympeplast i 0,18 mm tykkelse. Vi setter inn godt med ventiler for å sikre luftsirkulasjon og hvis ønskelig kan det monteres dør slik at inspeksjon og arbeid kan utføres i opplagsperioden. Krympeplasten er meget solid og er tilsatt UV-beskyttende midler som gjør at båten normalt kan stå lagret i flere år hvis ønskelig.

For båteiere som ønsker å jobbe med vedlikehold eller renovering kan båten på ulike måter bygges inn. Enten kan vi sette et reisverk montert til båten for større takhøyde eller bygge en hall rundt båten i ønsket dimensjon. I slike tilfeller benytter vi gjerne en kraftigere krympeplast og monterer flere innganger og luker samt gjennomføring for ventilasjon og varmetilførsel. Seilbåter kan tildekkes med master og løpende rigg oppe.