Hovedprodukter og utstyr vi benytter

Krympeplast:

Vi benytter krympeplast i Premium Virgin kvalitet i 4, 6, 7,3, 8, 10, 12, 15 og 18,5 meters hele bredder. Rullene har ulike lengder fra ca 10 til opptil 70 meter. Ved behov for store arealer varmes / sveises plasten sammen til hele og sømløse tildekkinger. Tykkelse på plasten er normalt 180, 250 eller 300 my. I tillegg benytter vi stadig mere FR flammehemmende krympeplast og ikke minst korrosjonshemmende kvaliteter med opp til 10 meters bredde.

Test av flammehemmende krympeplast ser du her. 

Vi benytter kun krympeplast av beste kvalitet. Da er både vi og kundene trygge på at den holder til oppgaven den skal løse. Den produseres av Dr. Shrink i USA og levert fra distributøren Alfa Solution.

All krympeplast er resirkulerbar og håndteres som ordinært plastavfall.

Krympepistol / varmepistol

Vi benytter ulike varmepistoler men vår favoritt er ShrinkFast 998. Med opptil 72 kW og forlengere i ulike lengder jobber vi raskt og effektivt ute i vind og kulde. I tillegg benyttes RapidShrink som er liten og lett med 30 kW effekt og perfekt til mindre jobber. Varmepistolene er propandrevne.

Korrosjonshemmende løsninger

Ved å kombinere korrosjonshemmende Premium krympeplast og ProGardo korrosjonshemmende produkter kan vi tilby opptil 5 års korrosjonsfri lagring av alle typer metall og elektronikk. Utstyret eller materiellet som pakkes inn er klar til umiddelbar benyttelse til en hver tid. Det trengs hverken voks, olje eller annen beskyttelse.

Uansett hva som skal lagres eller sendes tilpasser vi løsninger utfra kunders behov. 

Ventilasjon og tilgang

Vi har ulike ventiler som benyttes for å sørge for luftsirkulasjon. I spesielle tilfeller kan også vind- eller solcelledrevne ventiler benytts. I større konstruksjoner eller der ventilasjonsanlegg er hensiktsmessig tilpasses dette individuellt. Av dører og luker finnes flere løsninger fra små inspeksjonsluker til glidelåssystemer for å lage store dører. Dette monteres etter behov.

Kondens

I lukkede miljøer der ventilering ikke er hensiktsmessig eller mulig benyttes spesielle fuktslukere / tørrstoff. ProGARDO CargoPac har en unik absorberingsevne på mer enn 300% av egenvekten. Dette ligner Silaca Gel men er mer effektive og har høyere fuktopptakelighet og vil ikke dryppe eller slippe på fuktigheten. Fungerer også godt i båter, kjøretøy og campingvogner som en ekstra sikkerhet. I andre spesielle tilfeller benyttes både leire eller Silicagel.

Ut over dette benyttes ulike strammebånd, krympeplasttape og ulike hjelpemidler for å sikre en rasjonell, trygg og solid utførelse.