Med krympeplast bygges raskt og prisgunstig overbygg, plasthaller og arbeidstelt.

Krympeplast av industrikvalitet gir deg en telthall som kan stå i flere år og gi en effektiv løsning for lagring eller produksjon. Denne prisgunstige løsningen gir også mulighet for å sette opp haller og telt for benyttelse i kortere tidsrom i forbindelse med f.eks restaurering- og renoveringsprosjekter.

Med bruk av krympeplast kan hallene lages på individuelle mål. De kan også tilpasses spesielle behov ved tildekking av f.eks båter og fartøy til verftsarbeid. Reisverk kan bygges av alle typer materialer.

Krympeplast er også meget godt egnet for reparasjon eller hel tildekking av drivhus og veksthus. Plasten kan stå i flere år takket være den solide kvaliteten og motstandsdyktighet mot UV-stråler og kulde.

På slike prosjekt benyttes normalt krympeplast i kraftigste kvalitet i breddene 8, 10, 12 eller 15 meter. Brannhemmende krympeplast er også mye benyttet. Den hvite fargen sørger for stabile temperaturer og tilpasset ventilasjon og ulike dørløsninger monteres etter behov.

NRK laget et innslag på nyhetene i januar 2012 der en byggmester pakket inn et helt hus i krympeplast som skulle renoveres. Denne kan du se her: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.7954109